O nama

Vaš bazen j.d.o.o. je osnovan u jesen 2016 kao odgovor tržištu za sve većom potražnjom za kvalitetnom izradom i održavanjem bazenske i wellness opreme. Naši djelatnici imaju dugogodišnje iskustvo i građevinskim i montažerskim poslovima, tako da Vam možemo zajamčiti kvalitetu prema najvišim standardima.

Za vaš bazen nudimo sve, bilo da gradite novi bazen ili vam je potrebno održavanje staroga bazena. Kod izrade novih bazena nudimo vam sve usluge od početka do kraja. Naši djelatnici vodit će Vas kroz sve faze izrade bazena od Vašega dolaska u naš salon i samog odabira izgleda i opreme bazena pa sve do prvoga punjenja bazena vodom. Na sav izvedeni rad i ugrađeni materijal dajemo garanciju.

Dana 5. prosinca 2016 započeo je sa radom naš prodajno izložbeni salon u Makarskoj na adresi Vukovarska 37. U njemu je izložen samo dio našega asortimana. U prodajno izložbenom salonu naći ćete sva poznata imena iz svijeta bazenske i wellness tehnike kao što su: Aseko, BvR electronic, CCEI, Descon, IML, JTC, JetStream UWE i druge. Za sve dodatne upite na raspolaganju su Vam naši djelatnici.

Dođite i posjetite nas na lokaciji Vukovarska 37 u Makarskoj i uvjereni smo da ćete pronaći sve za Vaš Bazen!