IC kabine

Zašto infracrvena kabina?

Infracrvene kabine, infracrvene saune ili infracrvene toplinske kabine, dobivaju u svijetu wellnessa na sve većoj vrijednosti. To je za svakoga, tko se želi opustiti u večernjim satima od stresa svakodnevnog života ili tko jednostavno želi uživati u tome. Za razliku od klasične saune, infracrvena kabina ima prednost zbog nježnijeg zagrijavanja tijela, što je manje stresno, a pri tome njeguje i ciklus. Uđite u svakodnevni život- potpuno opušteni.

 Neutralizira

 Stres na radnom mjestu, pritisci i dugi dani su za mnoge ljude postali dio svakodnevnog života. Iz tog razloga postaje ravnoteža sve važnija. Zdrava prehrana i sport pomažu jako puno, no ne opuštaju uvijek. No, doma si priuštiti vlastiti spa, iako je to samo kratko putovanje, to je – pravi vrhunac. Umirujuća toplina koja se pruža izravno po vašoj koži, stimulira tijelo na znojenje te izbacuje onečišćujuće tvari.  Sa standardnim kontrolnim centrom možete podesiti temperaturu, svijetlo kao i svoju omiljenu glazbu po vlastitoj želji.

Biogenetičkom infracrvenom svjetlošću do zdravlja

Infracrvena svijetlost dugih valova je poznata i kao biogenetička infracrvena svjetlost, jer pokazuje mjerljive pozitivne učinke na ljudski organizam. Dokazano je da biogenetička infracrvena svjetlost potiče ozdravljenje stanica kao i njihov rast. Molekule vode se u tijelu aktiviraju, ioniziraju i dovode do rezonacije. Time se poboljšava cirkulacija u krvi te stimulira metabolizam. Pozitivni učinci se vide u ovim područjima:

Kisik u krvi se povećava.

  • Koža bolje diše
  • Bolovi u mišićima nakon napora se smanjuju,

          jer se mlječna kiselina brže razgrađuje.

  • Generiranje stanica se ubrzava.
  • Rast bakterija se smanjuje.
  • Razina kolesterola se smanjuje.
  • Metabolički otpad se razgrađuje.

MARBELLA (IC kabina za 2-3 osobe od plemenitog cedra)

MADEIRA (IC kabina od plemenitog cedra za 2 osobe)

EL HIERO (IC kabina za dvije osobe)

LA PALMA (IC kabina od plemenite cedrovine za 2 osobe)

TENERIFFA (IC kabina za 4 osobe od plemenitog cedra)

LANZAROTE ROTE ZEDER (IC kabina od plemenite cedrovine za 2 osobe)

LA GOMERA (IC kabina za 4 osobe)

MONACO (IC kabina za 2-3 osobe od plemenitog cedra)

ARGOS II (IC kabina za 2-3 osobe)