Hidromasažne kade

Navedeni iznosi su za gotovinsko plaćanje. Rok isporuke je 15 dana od uplate.

ATENA (za 2 osobe)

Model Whirlpool Outdoor Atena se sastoji od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 22 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U naš Whirlpool Arizona je ugrađeno Balboa GS 100 upravljanje. Balboa je lider na tržištu u području upravljanja Whirlpool-om. Boja kade: sky bijela

Cijena : 33.691,13 HRK

ANKARA (za 2 osobe)

Model Whirlpool Outdoor Ankara se sastoji od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 15 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U naš Whirlpool Atlantic City je ugrađeno Balboa GS 100 upravljanje. Balboa je lider na tržištu u području upravljanja Whirlpool-om.

Cijena : 33.200,00 HRK

LISABON (za 3 osobe)

Model Whirlpool Outdoor LIsabon se sastoji od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 28 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U naš Whirlpool Long Beach je ugrađeno Balboa GS 100 upravljanje. Balboa je lider na tržištu u području upravljanja Whirlpool-om.

Cijena : 35.726,75 HRK

PARIS (za 3 osobe)

Model Paris se sastoji od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 33 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U naš Whirlpool Palm Beach je ugrađeno Balboa upravljanje. Balboa je lider na tržištu u području upravljanja Whirlpool-om.

Cijena : 51.300,04 HRK

PARIS ECO (za 3 osobe)

Model Paris ECO se sastoji od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 31 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U naš Whirlpool Palm Beach ECO ugrađeno je Balboa GS-523 upravljanje. Balboa je lider na tržištu u području pravljanja Whirlpool-om.

Cijena : 49.976,75 HRK

PARIS PREMIUM (za 3 osobe)

Model Paris Premium se sastoji od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 45 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U naš Whirlpool Palm Beach Premium je ugrađeno Balboa GS523 upravljanje. Balboa je lider na tržištu u području upravljanja Whirlpool-om. navedeni model opremljen je dodatno sa 14 mlaznica za zrak i 4 komada zaštitnih rešetaka.

Cijena : 54.048,26 HRK

KONGO (za 3 osobe)

Model Whirlpool Outdoor Kongo se sastoji od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 22 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U naš Whirlpool Cleveland je ugrađeno Balboa GS 100 upravljanje. Balboa je lider na tržištu u području upravljanja Whirlpool-om.

Cijena : 31.655,40 HRK

KAIRO (za 3 osobe)

Model Kairo se sastoji od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 22 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U naš Whirlpool Key West je ugrađeno Balboa GS 100 upravljanje. Balboa je lider na tržištu u području upravljanja Whirlpool.

Cijena : 35.000,00 HRK

OSLO (za 3 osobe)

Model Whirlpool Outdoor Oslo se sastoji od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 21 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U naš Whirlpool Oakland je ugrađeno Balboa upravljanje. Balboa je lider na tržištu u području upravljanja Whirlpoolom.

Cijena : 39.798,26 HRK

LONDON (za 4 osobe)

Model London se sastoji od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 20 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U naš Whirlpool Los Angeles je ugrađeno Balboa GS 100 upravljanje. Balboa je lider na tržištu u području upravljanja Whirlpool-om.

Cijena : 37.762,50 HRK

NEW YORK (za 4 osobe)

Model Whirlpool Outdoor New York se sastoji od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 20 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U naš Whirlpool New Orlens je ugrađeno Balboa GS 100 upravljanje. Balboa je lider na tržištu u području upravljanja Whirlpool-om.

Cijena : 40.635,62 HRK

SALVADOR (za 4 osobe)

Model Whirlpool Outdoor Salvador se sastoji od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 32 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U naš Whirlpool San Diego je ugrađeno Balboa upravljanje. Balboa je lider na tržištu u području upravljanja Whirlpoolom.

Cijena : 42.851,75 HRK

SOFIA (za 4 osobe)

Model Whirlpool Outdoor Sofia se sastoji od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 28 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U naš Whirlpool Seattle je ugrađeno Balboa GS-523 upravljanje. Balboa je lider na tržištu u području upravljanja Whirlpool-om.

Cijena : 46.923,26 HRK

AMSTERDAM (za 4 osobe)

Model Whirlpool Outdoor Amsterdam se sastoji od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 30 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U naš Whirlpool Atlanta je ugrađeno Balboa GS 100 upravljanje. Balboa je lider na tržištu u području upravljanja

Cijena : 39.798,26 HRK

DUBLIN (za 5 osoba)

Model Dublin se sastoji od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 34 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U naš Whirlpool Daytona je ugrađeno Balboa GS 100 upravljanje. Balboa je lider na tržištu u području upravljanja Whirlpool-om. PREUZIMANJE KATALOGA

Cijena : 48.958,87 HRK

DUBLIN BEACH (za 5 osoba)

Model Dublinaytona Beach sastoji se od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetski najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 34 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. navedeni model opremljen je za 5 zaštitnih rešetaka, aromaterapijom, vodoskokom i jednim polimer kabinetom. Dostupne boje su: Nebesko bijela i crni pokrov. PREUZIMANJE KATALOGA

Cijena : 58.119,62 HRK

DUBLIN BEACH PREMIUM LIGHTING JETS (za 5 osoba)

Model Whirlpool Outdoor Dublin Beach Premium Lightning Jets se sastoji od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 54 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U naš Whirlpool Daytona Beach Premium Lightning Jets je ugrađeno Balboa GS-523 upravljanje. Balboa je lider na tržištu u području upravljanja Whirlpool-om. Navedeni model opremljen je sa 20 zaštitnih rešetaka i kompresorom zraka od 700W,. PREUZIMANJE KATALOGA

Cijena : 63.208,87 HRK

DUBLIN BEACH PREMIUM (za 5 osoba)

Model Dublin Beach Premium sastoji se od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetski najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 54 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U našoj kadi Daytona Beach Premium instalirana je Balboa GS-523 kontrola. Balboa je jedan od lidera globalnog tržišta u području WHIRLPOOL kontrola. PREUZIMANJE KATALOGA

Cijena : 61.173,26 HRK

ONTARIO (za 5 osoba)

Model Ontario sastoji se od visokokvalitetnog Aristech akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 74 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. Navedeni model opremljen je da 15 zračnih mlaznica, 5 sifona, Aroma terapijom, sustavom protiv smrzavanja, 2 vodoskoka... PREUZIMANJE KATALOGA

Cijena : 68.298,26 HRK

BUDAPEST (za 6 osoba)

Model Budapest sastoji se od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te može spustiti u pod. Ukupno 45 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U naš Whirlpool Boston Premium je ugrađeno Balboa GS 523 upravljanje. Balboa je jedan od lidera globalnog tržišta u području WHIRLPOOL kontrola. Navedeni model opre3mljen je sa 19 zračnih mlaznica, kontrolnim centrom, Airblowerom od 400W, 2 komada vodoskoka. PREUZIMANJE KATALOGA

Cijena : 57.101,80 HRK

BUDAPEST PREMIUM (za 6 osoba)

Model Budapest Premium se sastoji od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 101 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U naš Whirlpool Boston Premium je ugrađeno Balboa GS 523 upravljanje. Balboa je lider na tržištu u području upravljanja Whirlpool-om. PREUZIMANJE KATALOGA

Cijena : 64.226,80 HRK

SYDNEY (za 6 osoba)

Model Whirlpool Outdoor Sydney se sastoji od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 133 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. U naš Whirlpool San Francisco je ugrađeno Balboa upravljanje. Balboa je lider na tržištu u području upravljanja Whirlpool-om. PREUZIMANJE KATALOGA

Cijena : 75.423,26 HRK

ONTARIO PREMIUM (za 6 osoba)

Model Ontario Premium se sastoji od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od svjetsko najboljeg ponuđača akrila, staklopojačane plastike i nehrđajučeg čelika. Kada je montirana na okvir od nehrđajučeg čelika te se može spustiti u pod. Ukupno 89 jet masažnih mlaznica može revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres. Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu. PREUZIMANJE KATALOGA

Cijena : 75.423,26 HRK