O nama

Poduzeće Vaš bazen nastao je krajem 2016. godine kao odgovor na sve brže rastuće tržište bazenske tehnike i prateće opreme na području Dalmacije.

Poduzeće se sastoji od tri odjela:

Prodajni odjel
U Makarskoj na adresi Vukovarska 37 nalazi se na prodajno izložbeni salon. U njemu se mogu pronaći svi artikli koji će Vam ikada biti potrebni za Vaš bazen. Na istoj lokaciji također se može dogovoriti i izgradnja novoga ili adaptacija postojećeg bazena. Asortiman koji nudimo dolazi od provjerenih svjetskih proizvođača bazenske tehnike i opreme kao što su:

Tehnički odjel
Ovaj odjel zadužen je za montažu i servis bazenske opreme. Prilikom izgradnje novih bazena naši djelatnici prate sve etape izgradnje sa ugradnjom bazenske opreme sve do puštanja bazena u rad. Kod postojećih bazena u mogućnosti smo ponuditi usluge održavanja, a u ljetnim mjesecima i čišćenja bazena. Naši djelatnici sposobni su otkloniti svaki problem na tehnici Vašega bazena u najkraćem mogućem roku kako biste Vi i Vaši gosti mogli neometano uživati u svim čarima i blagodatima bazena.

Građevinski odjel
Ovaj odjel zadužen je za izgradnju i uređenje školjke Vašega bazena. Naši djelatnici u mogućnosti su odraditi uređenje školjke bazena (pločice, stakleni mozaik, boja) i rubnoga kamena, dok za izradu same armirano betonske školjke bazena koristimo provjerene podizvođače.

Naš asortiman možete pregledati u našem novom webshopu!

Web shop