Uvjeti korištenja

Internet stranica vasbazen.hr u vlasništu je tvrtke Vaš bazen d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu.

Uvjeti korištenja vrijede za sve posjetitelje internet stranice www.vasbazen.hr te kupce, bez obzira bili registrirani ili ne. Uvjetima korištenja utvrđuje se postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacije proizvoda.

Vlasnik stranice Vaš bazen d.o.o.  zadržava pravo promijeniti uvjete korištenja bez prethodne najave. Pri svakom posjetu stranici www.topchair.hr smatra se da se posjetitelj slaže s Uvjetima korištenja. Ukoliko se ne slaže, molimo da prestane koristiti internet stranicu ili da svoje sugestije pošalje na e-mail ured@vasbazen.hr.

Kupovina proizvoda, registracija i sigurnost

Kupcem se smatra osoba koja naručuje proizvod sa stranice www.vasbazen.hr, Kupac mora biti osoba starija od 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.

Registrirati se možete i nakon odabira proizvoda i stavljanja u košaricu, a i na samom početku.

Vaš bazen d.o.o. ne odgovara za štetu nastalu upisivanjem tuđih osobnih podataka. Napominjemo da je strogo zabranjeno korištenje i upisivanje tuđih osobnih podataka i stoga imamo pravo dobivene informacije stupimo lokalnim i međunarodnim nadležnim službama ukoliko to bude potrebno i ukoliko sudskim putem dobijemo zahtjev za ustupanje istih.

Tvrtka Vaš bazen d.o.o. u svim se drugim slučajevima obvezuje čuvati osobne podatke posjetitelja i kupaca stranice www.vasbazen.hr te neće vaše podatke javno dijeliti niti ustupati trećim osobama.

Vaše podatke dobivene putem registracijskih formi možemo koristiti kako bismo vas povremeno obavijestili o novostima u poslovanju te ostalim uslugama tvrtke.

Vaš bazen d.o.o.  nije odgovoran za komentare i sadržaje koje posjetitelj može postaviti na stranicu vasbazen.hr. Posjetitelj stranicu koristi na vlastitu odgovornost i sam odgovara za informacije koje može vidjeti na stranici vasbazen.hr. Vaš bazen d.o.o.  ne može biti odgovoran za eventualnu štetu prouzrečenu pogrešno intepretiranim informacijama od strane posjetitelja stranice.

Tvrtka Vaš bazen d.o.o.  ima pravo raskinuti ugovor s kupcem/posjetiteljem u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da tvrtki to može na bilo koji način naštetiti ili nanosi štetu.

 

Plaćanje proizvoda

Plaćanje proizvoda vrši se karticama putem Wspay sustava i virmanom. O sigurnoj kupnji pročitajte ovdje

 

Proizvodi

Na web shopu će se prodavati sve vezano uz bazene i bazensku opremu, te wellnss općenito.
NPR. Artikl Chemoform Multiblock 600G je velika multifunkcijska tableta koja se koristi za održavanje bazenske vode.

Reklamacije
Reklamacije se mogu dostaviti pisanim putem na:
Vaš bazen d.o.o.
Biokovska 1
21262 Kamenmost
Na mail: prodaja@vasbazen.hr
Telefonski na: 021/805-338

Na sve reklamacije će se odgovoriti pisanim putem u zakonskom roku.

 

Cijene i dostava

Sve navedene cijene izražene su u eurima. PDV je uključen u cijenu. Ponuda i cijene za specijalne akcije vrijede do isteka roka koji je naveden na stranici ili ako je tako navedeno, do isteka zaliha.

U cijenu nisu uračunati troškovi dostave koji će biti posebno navedeni prilikom naručivanja artikala. Dostava se vrši putem vlastite dostave ili kurirske službe.

Svi artikli su prije predaje kurirskoj službi pregledani stoga se smatra da su isporučeni u ispravnom stanju. Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili proizvod s greškom molimo da nas obavijestite putem e-maila ured@vasbazen.hr.

Kupac ima pravo na povrat artikla ukoliko isti ima materijalni ili kvalitativni nedostatak a što se utvrđuje vještačenjem. U navedenom slučaju molimo kupca da nas o istome obavijesti na e-mail ured@vasbazen.hr. Trošak povrata robe snosi kupac.

Prihvaćanjem općih uvjeta korištenja potvrdili ste da se slažete s kupoprodajnim procesom. Kupoprodajni ugovorni proces postaje pravovaljan nakon primitka pošiljke. Reklamacije uvažavamo sukladno Zakonu o zaštiti potrošača čl. 43, 44, 45, 46, 47, 48 i 49. Raskid ugovora reguliran je Člankom 45. Zakona o zaštiti potrošača, osim u situcijama u kojima je isključeno pravo potrošača na raskid ugovora prema Članku 49. Zakona o zaštiti potrošača. Sve pritužbe možete nam uputiti pismeno na adresu Vaš bazen d.o.o. , Vukovarska 37, Makarska ili e-mailom na adresu ured@vasbazen.hr.

Pogrešno naručenu robu ne mijenjamo osim ukoliko se radi o ispravnoj i nekorištenoj robi, a o čemu odlučuje osoba zadužena za to u tvrtki Vaš bazen d.o.o. . kupac može robu zamijeniti za drugi proizvod. Ukoliko dođe do pogrešno isporučene robe, kupac je dužan navedeni proizvod vratiti neoštećen i nekorišten u originalnom pakiranju u roku od sedam dana.

Vaš bazen d.o.o.  omogućuje kupcima podnošenje prigovora putem pošte na adresu tvrtke, putem  ili elektroničke pošte te se obvezuje odgovoriti na njih u roku od 15 dana od kada je prigovor zaprimljen.

Eventualne sporove između trgovca i kupca, Vaš bazen d.o.o.  nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Zagrebu.