Plaćanje

Vaš bazen d.o.o. vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta i to:

1. Virmansko plaćanje

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode

Podaci za uplatu na transakcijski račun

IBAN: HR0823400091110815276
SWIFT: PBZGHR2X
OIB: 24750801692

  2. Plaćanje kreditnim karticama:

  • American Express, Visa, MasterCard, Diners i Maestro, Discover

  Sigurnost plaćanja

  Tvrtka Vaš bazen d.o.o.  smatra da je sigurnost kupnje najbitniji faktor. Koristimo WspayForm sustav za plaćanje i za autorizaciju kreditnih kartica. Stranice WSpay-a kao i Vasbazen.hr zaštićene su SSL certifikatom. 

  Svi trgovci koji koriste WSpay™ su uključeni u 3D secure zaštitu, čime se jamči korisnicima shopa da je kupnja sigurna.

  Brojevi kreditnih kartica kupaca se ne čuvaju na sustavu a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka

  Vaš bazen d.o.o.  ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i nema pristup brojevima kreditnih kartica niti u jednom trenutku.

  Načini plaćanja

  Plaćanje se vrši VIRMANOM ili karticama American Express (na rate), MasterCard, Visa, Maestro te Diners (na rate) putem Wspay sustava.

  3D Secure program sigurne kupovine

  3D Secure program sigurne kupovine PBZ-a pruža nam maksimalnu sigurnost u internet poslovanju i naravno u skladu s trendovima i mandatima globalnih platnih sustava MasterCarda i  Vise.

  3D Secure program je globalni standard za autentifikaciju kupaca prilikom kupnje na internetu, a razvijen je kako bi se svakom korisniku kartice omogućilo da se prilikom kupnje na internetu autentificira svom izdavatelju kartice, čime potvrđuje da sudjeluje u procesu kupnje i plaćanja na internetu, dok istovremeno internet trgovcima omogućava veću garanciju plaćanja, koja im je potrebna kako bi proširili svoje poslovanje i pružili kvalitetnu uslugu svojim kupcima.

  Uz samo povećanje sigurnosti kod internet transakcija, 3D Secure programom omogućen je i prijenos odgovornosti (liability shift) na banku izdavatelja kartice.

  U nekim slučajevima potreban vam je i token!

  Maestro i Master kartice su zaštićene 3D secure kodom, stoga, ovisno o banci koja je izdavatelj kartice, neki kupci moraju pri ruci imati token kojim će potvrditi kupovinu. Dakle, radi se o zaštiti kupaca. U svijetu je uobičajeno da su i ostale kartice zaštićene ovakvom vrstom zaštite, no u Hrvatskoj banke tek uvode takav način zaštite.

  Jamstvo sigurne online kupovine za korisnike American Express kartica

  Jamstvo sigurne online kupnje štiti korisnika kartice od zlouporabe njegove kartice na internetu. Ovim jamstvom korisnik može sigurno i bezbrižno kupovati na stranicama naše web trgovine.

   

  Kontrolni broj

  Kontrolni broj je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj otisnut na kartici koji služi kao dokaz fizičkog posjedovanja kartice u trenutku kupnje i smanjuje mogućnost zloupotrebe.

  Kontrolni broj je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj otisnut na kartici, koji se ne pohranjuje na magnetskoj traci kartice niti se pojavljuje na računima i potvrdama trgovaca. Kontrolni broj služi kao dokaz da fizički posjedujete karticu u trenutku online kupnje i smanjuje mogućnost zlouporabe.

  Položaj kontrolnog broja ovisi o kartici. Za izabranu karticu unesite odgovarajući kontrolni broj prema sljedećim uputama.

  • American Express – tri ili četiri znamenke (Na American Express karticama izdanim u Hrvatskoj koje počinju znamenkama 3775 postoji troznamenkasti kontrolni broj otisnut na poleđini kartice (posljednja desna grupa od 3 znamenke) kojeg je potrebno upisati. Za ostale American Express kartice potrebno je upisati četveroznamenkasti broj otisnut na prednjoj strani kartice.)
  • MasterCard – tri znamenke
  • Maestro – neke kartice nemaju, a neke imaju kontrolni broj od tri znamenke
  • Visa – tri znamenke

  Kako upisati ime i prezime i adresu

  Upisuje se točno kao na kartici – bez hrvatskih dijakritičkih znakova ČĆŽŠĐ.

  Upisuje se adresa točno kako je napisana na računu koji kupac prima od kartičara, ali bez hrvatskih
  dijakritičkih znakova (ČĆŽŠĐ).