Chemoform Flisan 1 lit

Šifra artikla: 2063

13.28 

Mirisni, visoko alkalni koncentrat za čišćenje za uklanjanje masnih nečistoća. Posebno je djelotvoran za jaka organska onečišćenja (masti, ulja, čađa). Snažno koncentrirano sredstvo, tako da je potrošnja vrlo mala. Sadrži učinkovita aluminijska zaštitna sredstva. Korisno za sve materijale otporne na alkalije.

Na zalihi

Mirisni, jako alkalni koncentrat za čišćenje za uklanjanje masnih nečistoća. Posebno učinkovit kod teških organskih onečišćenja (masti, ulja, čađa). Visoko koncentrirano sredstvo, pa je potrošnja vrlo mala. Sadrži učinkovita sredstva za zaštitu aluminija. Prikladno za sve materijale otporne na alkalije.

Primjena: za temeljito, generalno čišćenje sredstvo se razrjeđuje u omjeru 1:3 do 1:15 (ovisno o stupnju zaprljanosti), a za svakodnevno održavanje u omjeru od 1:20 do 1:150. Otopina sredstva se nanosi na onečišćenu površinu i ostavi kratko vrijeme da djeluje. Ako je potrebno, upotrijebite četku. Zatim se proizvod ispere mlazom vode.

Upozorenje: Kod čišćenja lakiranih površina, predmeta od lakih metala i eloksiranih površina potrebno je prethodno provjeriti njihovu otpornost na sredstvo. Nemojte koristiti proizvod na temperaturama iznad 30 stupnjeva.

Nikada ne miješajte proizvod s drugim kemikalijama! Preporučamo korištenje zaštitnih rukavica otpornih na kemikalije. Izbjegavajte kontakt s kožom i očima.

Korisničke upute

Sigurnosno tehnički list