Chemoform T Granulat 65 1 kg

Šifra artikla: 1212

15.63 

T Granulat 65 vrlo je učinkovito dezinficijens vode u bazenu. T Granulate 65 je stabilizirani aktivni organski klor u čvrstom stanju, koji sadrži 56% aktivnog klora. Pogodno za brzu dezinfekciju i jarko kloriranje. Također je pogodna za vrlo tvrdu vodu, topi se brzo i bez ostataka. Stabilizira se protiv brze razgradnje topline i sunčeve svjetlosti.

Na zalihi

Uporaba: Nakon prvog punjenja bazena dodajte oko 80-100 g zrna u 10 m3 vode. Za dugotrajno doziranje, svaka 3 dana dodajte 50 g zrna u 10 m3 vode. Viši kupci, veće temperature i kiša mogu uzrokovati potrebu za većim doziranjem. Za trzajno kloriranje (nakon oluje, nakon velikog broja kupača itd.) Dodajte 80 -100 g granulata na 10 m3 vode. U pravilu, dodajte klor navečer. Najprije otopite granulat u kanti vode, a zatim ga polako ulijte u vodu uz rub bazena! Nikada ne stavljajte granule izravno u bazen. Postoji opasnost od promjene boje folije!

Tjedno provjeravajte pH i sadržaj klora u vodi. Idealna pH vrijednost je 7,0 - 7,6. Idealni sadržaj klora: 1 - 3 mg / L. Za mjerenje koristite pH-mjerač i mjerač klora.
Osigurajte da su sadržaj klora i pH vrijednost uvijek u idealnom rasponu. Nikada ne miješajte proizvod s drugim kemikalijama!

Sadrži: natrijev dikloroizocianurat dihidrat

Sigurno koristite biocide. Uvijek pročitajte etiketu i podatke o proizvodu prije uporabe.

Korisničke upute

Sigurnosno tehnički list