Chemoform Keraclin F 1lit

Šifra artikla: 1226

12.25 

Keraclin F je koncentrat za čišćenje za održavanje. Ne sadrži klorovodičnu kiselinu. To je tekuće sredstvo za čišćenje bazena za čišćenje unutarnjih i vanjskih bazena. U jednom potezu uklanja kamenc i masnoću. Pogodan je i za njegu i čišćenje okruženja bazena, poput bazena, tuševa, sauna, itd.

Na zalihi

Keraclin F je koncentrat za čišćenje za održavanje. Ne sadrži solnu kiselinu. To je tekući čistač bazena za čišćenje natkrivenih i aluminijskih bazena. Uklanja naslage kamenca i masnoće u jednom koraku. Također je prikladan za njegu i čišćenje bazenskog područja, kao što su bazenske platforme, tuševi, saune itd.

Primjena: Opće čišćenje: Ovisno o vrsti i stupnju zaprljanosti, Keraclin F razrijediti vodom u omjeru 1:3 do 1:5 (1:5 kod visokotlačnih čistača). Dnevno (održavno) čišćenje: Ovisno o vrsti i stupnju zaprljanosti, Keraclin F razrijediti vodom u omjeru 1:3 do 1:5. Otopinu nanesite na prljavu površinu i ostavite da djeluje 5 - 10 minuta (ne smije se osušiti). Četkajte površinu dok to radite. Nakon čišćenja, površinu temeljito isperite mlazom vode. Fino mljeveni prirodni i umjetni kamen i emajl te druge osjetljive materijale nemojte čistiti tek nakon
preliminarno ispitivanje otpornosti materijala. Neutralizacija: 320 g sode na 1 kg Keraclina F.

Pri radu koristiti zaštitne rukavice. Nikada ne miješajte proizvod s drugim kemikalijama! Poduzmite mjere opreza pri radu s kemikalijama!

Korisničke upute

Sigurnosno tehnički list