Chemoform Randklar pulver 600 g

Šifra artikla: 1118

10.61  (79.94 kn)

Na zalihi

Randklar prah je prah za čišćenje rubova bazena s velikom moći čišćenja. Randklar čistač u prahu lako otapa nečistoće, masnoće, čađu i premaze u bazenima. Posebno pogodan za plastične bazene i bazene s folijom. Brzo otapajuće, alkalno sredstvo za čišćenje s inhibitorima aluminija. Prikladno za upotrebu u visokotlačnim strojevima, također pogodno za tvrdu vodu.

Primjena: Ovisno o stupnju nečistoće koristiti Randklar prah razrijeđen u do 10% otopini (koristiti toplu vodu) ili nerazrijeđen. Za čišćenje ruba bazena potrebno je spustiti razinu vode što je moguće niže ispod prljavog ruba. Nanesite Randklar na vlažnu spužvu ili četku i
očetkajte rub bazena. Namočite spužvu ili četku nekoliko puta u kantu s otopinom. Topla voda će povećati učinak čišćenja. Ispraznite bazen (folija): Nanesite otopinu na spužvu ili četku i očistite. Nemojte dopustiti da se proizvod osuši, čistite postupno. Temeljito isperite tekućom vodom.
Krovovi i pokrovi bazena: nanesite 10% otopinu spužvom i temeljito isperite tekućom vodom. Nemojte dopustiti da se proizvod osuši, čistite postupno. Temeljito isperite tekućom vodom.
Visokotlačno čišćenje: Koristite 10% otopinu. Nemojte dopustiti da se sredstvo (otopina) osuši. Temeljito isperite tekućom vodom.

Nikada ne miješajte proizvod s drugim kemikalijama! Pridržavajte se mjera opreza pri radu s
kemikalije! Pri radu koristiti zaštitne rukavice. Izbjegavajte kontakt s kožom i očima. Ne udisati prašinu.

Korisničke upute

Sigurnosno tehnički list