Chemoform pH minus granulat 1,5 kg

Šifra artikla: 1205

9.18 

pH Minus Granulat je regulator za smanjenje pH vode. Snižava pH vrijednost vode u bazenu s osnovne (iznad 7,6) do neutralnog raspona od 7,0 – 7,6. Kiseli pripravak je u čvrstom stanju i zbog toga je prikladan za duže skladištenje. Potpuno bez klora.

Na zalihi

pH Minus Granulat je regulator za smanjenje pH vode. Snižava pH vrijednost vode u bazenu s osnovne (iznad 7,6) do neutralnog raspona od 7,0 - 7,6. Kiseli pripravak je u čvrstom stanju i zbog toga je prikladan za duže skladištenje. Potpuno bez klora.

Uporaba: 150 g pH-minus granulatnog proizvoda je dovoljno za snižavanje pH za oko 0,2 m3 vode. Tvrda voda zahtijeva veće doziranje i manje mekše vode. Provjerite pH vrijednost tijekom doziranja. Ne dodavajte otopinu u bazen u blizini metalnih dijelova. 1 mjerna čaša je oko 180 g proizvoda. Za čišćenje kamenca kamenca otopite oko 200 g pH-Minus granulata u 2 litre vode, nanesite ovu otopinu na površinu, ostavite da djeluje i isperite vodom. Najprije otopite pH-Minus granulat u kanti vode, a zatim ga polako ulijte u vodu duž ruba bazena.

Nikada se ne miješate s drugim kemikalijama! Slijedite upute za sigurno rukovanje kemikalijama tijekom rada!

Sadrži: Natrijev hidrogen sulfat.

Korisničke upute

Sigurnosno tehnički list