Ručni baterijski usisavač Pool Blaster Precision 2.0

Šifra artikla: 2757

1,269.85 

Water Tech je dizajnirao Precision 2.0 Li čistač bazena na baterije, posebno za bazenske profesionalce i servisne tehničare.

Na zalihi

Water Tech je dizajnirao Precision 2.0 Li čistač bazena na baterije, posebno za bazenske profesionalce i servisne tehničare. Precision 2.0 uključuje najveće hvatanje krhotina u svojoj klasi u kombinaciji s vodećim motorom za teške uvjete rada Water Tech P40. Ovaj čistač uključuje dvije vakuumske glave i tri različite filter vrećice za višekratnu upotrebu. 2.0 se razlikuje od 1500 jer ima veću komoru za krhotine i uključuje dvije litijeve baterije (umjesto jedne). Također uključuje jedan zidni punjač i jedan auto punjač.

Iako dizajniran za profesionalne servisere, svatko može koristiti čistač bazena Precision 2.0 Li. Precision će lako i bez napora očistiti najveće podzemne bazene. Čistač će raditi do 2 sata, a uključene su i dvije snažne litijeve baterije. Svaka baterija ima jedan sat rada. Velika komora za krhotine i snažno usisavanje osiguravaju skupljanje svih krhotina, uključujući žireve, grančice, lišće, prljavštinu i pijesak.

Precision 2.0 Li je jednostavan za korištenje, lagan i prenosiv. Nisu potrebna crijeva niti priključci. Ima prekidač za uključivanje/isključivanje koji se jednostavno pritiska. Uz uključene dvije različite vakuumske glave, ovaj čistač je siguran za korištenje na bilo kojoj površini bazena. Čistač se pričvršćuje na bilo koji teleskopski stup bazena od 1,25 inča (prodaje se zasebno). Ako ste serviser, možete uštedjeti vrijeme na pozivima s Precision 2.0.

Ovaj paket za čišćenje uključuje: dvije litijske baterije, tri filtarske vrećice velikog volumena (1 X-Treme, 1 višenamjenska i 1 vrećica za pijesak i mulj), jednu usisnu glavu od 14,5 inča, jednu usisnu glavu od vinila od 14,75 inča, auto punjač, zidni punjač, ​​univerzalni adapter za vakuumsku glavu, tri ventila za pražnjenje velikog volumena i remen za nošenje preko ramena.

Značajke proizvoda
Trajanje: 2 sata
Gunite Vac glava: 14,5 inča
Vinyl Vac glava: 14,75 inča
Prekidač za uključivanje/isključivanje
Komora za krhotine najvećeg kapaciteta
Priložene su dvije snažne litijeve baterije
1 auto punjač i zidni punjač uključeni
Tri filter vrećice za višekratnu upotrebu
Minimalna radna dubina: 28 inča pod kutom od 45 stupnjeva
Izvrsno za profesionalne servisere
Jednogodišnje ograničeno jamstvo

Korisničke upute

Sigurnosno tehnički list