Solarni tuš NATUR 30 L

Šifra artikla: 3552

768.34 

Solarni tuš NATUR spaja iznimnu EU kvalitetu i dizajn koji je savršen za svaku terasu ili vrt. Veliki spremnik od 30l izrađen je od aluminija i osigurava zalihu vode za višekratno dnevno tuširanje ugodno zagrijanom vodom. Korišteni materijali i tehnologija izrade omogućuju lagano zagrijavanje vode čak i kada nema izravnog sunčevog svjetla. Miješalica, glava za prskanje i slavina za pranje nogu izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji jamče dug vijek trajanja. Prednja ploča izrađena je od antikorozivno zaštićenog čelika, lakiranog u izgledu tropskog tikovine, što tušu daje prirodnu notu.

Na zalihi

Solarni tuš NATUR spaja iznimnu EU kvalitetu i dizajn koji je savršen za svaku terasu ili vrt. Veliki spremnik od 30l izrađen je od aluminija i osigurava zalihu vode za višekratno dnevno tuširanje ugodno zagrijanom vodom. Korišteni materijali i tehnologija izrade omogućuju lagano zagrijavanje vode čak i kada nema izravnog sunčevog svjetla.
Miješalica, glava za prskanje i slavina za pranje nogu izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji jamče dug vijek trajanja. Prednja ploča izrađena je od antikorozivno zaštićenog čelika, lakiranog u izgledu tropskog tikovine, što tušu daje prirodnu notu.

Tehničke karakteristike:
- pravokutna glava za prskanje 150x200 mm
- prednja ploča od antikorozivno zaštićenog čelika, lakirana da izgleda kao tikovina, širina 114mm
- miješalica s pravokutnom ručkom
- nožna slavina s pravokutnim gumbom i navojnim nastavkom s vanjskim navojem 1/2''*
- priključak vode od nehrđajućeg čelika s unutarnjim navojem 1/2''
- odvodni čep od nehrđajućeg čelika
- visina tuš kabine je 220,5 cm
- dimenzije baze su 230 x 164 mm
- uključeni su odgovarajući vijci, podloške i umetci za pričvršćivanje u betonsku podlogu.
- težina tuša je 12,5 kg
- dodan sprej za stopala

JAMSTVO 3 GODINE - uvjeti jamstva navedeni u priloženim uputama

Korisničke upute

Sigurnosno tehnički list